Mac και iOS: οι καλύτεροι συνεργάτες για την επιχείρηση!

Πανίσχυρο hardware και το καλύτερο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, είναι στη διάθεσή σας: λειτουργικότητα, σταθερότητα, ευκολία στην χρήση, το χαμηλό Total Cost of Ownership αλλά και η ασφάλεια και η αξιοπιστία της Apple, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν.

Κάθε επιχείρηση, στον τομέα της πληροφορικής, χρειάζεται υποστήριξη, λύσεις και προτάσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην μεγιστοποίηση των επενδύσεών της και την παραγωγικότητά της.

Στην iSystem αναγνωρίζουμε την ανάγκη σας για εταιρική υποστήριξη, και μπορούμε να αποτελέσουμε τον στρατηγικό σας συνεργάτη, βοηθώντας σας να προβλέψετε τις  ανάγκες σας και να επενδύσετε σε επιχειρηματικές λύσεις  που παρέχουν προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας.

Γνωρίζουμε ότι στην πληροφορική, δεν υπάρχει μια λύση για όλες τις ανάγκες. Έτσι, συζητάμε μαζί σας και σας συμβουλεύουμε σε κάθε στάδιο της υλοποίησης, από την αγορά,την εγκατάσταση και την υποστήριξη στο περιβάλλον σας, με γνώμονα πάντα τις δικές σας ανάγκες.

Η εξειδίκευσή μας σε υλοποίηση επιχειρηματικών λύσεων Apple, καθώς και στην ομαλή ενσωμάτωσή τους σε υπάρχοντα εταιρικά περιβάλλοντα, καθώς και σε λύσεις εκπαίδευσης ή ανάπτυξης. Παράλληλα, έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με την Microsoft (Small Business Partner) καθώς και με τους μεγαλύτερους vendors στον τομέα του Mobile Device Management, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε λύσεις σε όλο το φάσμα της πληροφορικής.

Εγκατάσταση εξοπλισμού, παραμετροποίηση και ένταξη σε εταιρικό περιβάλλον

Είτε πρόκειται για απλή εγκατάσταση λογαριασμών e-mail και εκτυπωτών, είτε για εγκατάσταση σε enterprise εταιρικά περιβάλλοντα (ένταξη σε τομείς Active Directory, λογαριασμούς Microsoft Exchange, Office 365, εταιρικούς backup agents, firewalls-proxies), πιστοποιημένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την ομαλή ενσωμάτωση και την βέλτιστη λειτουργία του εξοπλισμού σας. 

Προσαρμοσμένες λύσεις System και Software Deployment – Corporate Management

Οι χρονοβόρες εγκαταστάσεις και τα formats είναι προνόμια άλλων. Δημιουργούμε για εσάς λύσεις system και software deployment, είτε στον χώρο σας (On-Premises) ή ως υπηρεσία (As-A-Service), και είτε πάρετε 1, 100, ή 1000 Mac, αυτά διαμορφώνονται εύκολα και γρήγορα με το δικό σας software και ρυθμίσεις, έτοιμα να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία με το που πατάτε το start button! Παράλληλα με την διαχείριση προσφέρουμε λύσεις Corporate Management (policy enforcment, auditing και reporting), με την χρήση Open Source ή commercial εφαρμογών.

Λύσεις OS X Server – ξεχάστε τις άδειες χρήσης!

Χάρη στη θρυλική απλότητα και τη δύναμη του Mac, ένας Server δεν είναι μόνο για τις μεγάλες επιχειρήσεις με μεγάλες υπηρεσίες και τεράστια κονδύλια πληροφορικής. Από απλές υπηρεσίες όπως File Sharing για συσκευές Mac, PC και iOS και Collaboration services, σε εταιρικές υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων όπως Directory Services, Mail Server, VPN, Backup services, User και Device Management, o OS X Server μπορεί να σταθεί στο ύψος της κάθε περίστασης, είτε μόνος του, είτε σε σύνδεση με την υπάρχουσα υποδομή ΙΤ (Active Directory, LDAP services). Και όλα αυτά χωρίς έξτρα κόστη χρηστών! (unlimited client licences). Με την δύναμη του Profile Manager του OS X Server καθώς και ή με εφαρμογές τρίτου κατασκευαστή, η ανάπτυξη, η ρύθμιση και η διαχείριση των Mac υπολογιστών και iOS συσκευών στην εταιρία είναι εύκολη υπόθεση! Με την χρήση των Profiles μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς χρήστη για Mail, Calendars, Contacts και Messages, να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του συστήματος, να επιβάλλετε περιορισμούς όπως χρήση PIN sets και policies. O Profile Manager είναι συνδεδεμένος με την υπηρεσία Apple Push Notification και έτσι οι ρυθμίσεις σας μεταδίδονται άμεσα μέσω web (Over the Air). Μέσω της ενσωματωμένης πύλης Web Self-Service οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μόνοι τους τα Profiles διαχείρισης και ρυθμίσεων και ο διαχειριστής να κλειδώσει (Remote Lock) και να σβήσει (Remote Wipe) τα δεδομένα από Mac, iPhone, iPad ή iPod που έχει χαθεί ή κλαπεί.

Εκπαίδευση στελεχών και τμημάτων ΙΤ

Προσφέρουμε εκπαιδευτικά πακέτα για αρχάριους και έμπειρους χρήστες ως και εταιρικά τμήματα IT. Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στον χώρο σας από πιστοποιημένους Apple Certified Trainers. Οι εκπαιδεύσεις περιλαμβάνουν τμήματα αρχαρίων μέχρι τα πλήρη εκπαιδευτικά πακέτα της Apple για επαγγελματίες χρήστες. Είτε ξεκινάτε τώρα με το πρώτο σας Mac, είτε θέλετε να υποστηρίξετε την εταιρική υποδομή σας, υπάρχει ένα πακέτο εκπαίδευσης για εσάς!

Business Support και συμβόλαια υποστήριξης

Προσφέρουμε εταιρικό support σε ετήσια, μηνιαία ή ωριαία βάση. Τα συμβόλαιά μας περιλαμβάνουν αποστολή τεχνικού στο χώρο σας, τηλεφωνική ή απομακρυσμένη υποστήριξη, σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος (εγκαταστάσεις λειτουργικού, εφαρμογών και περιφερειακών), είτε εξειδικευμένων εφαρμογών. Μπορείτε ακόμα να προαγοράσετε ώρες υποστήριξης σε δελεαστικές τιμές.